Gourmetaften med Lauterbach

I samarbejde med en af Danmarks dygtigste kokke, Erwin Lauterbach, arrangerer Vintur.dk en gourmetaften med udgangspunkt i østrigsk vin. “Vinturen” finder sted i vores nye lokaler på Håndværkervej 10 i Roskilde.

Vi skal blandt andet lære Kamptal-distriktet vest for Wien at kende og blive bekræftet i, at østrigsk vin for alvor er på vej tilbage efter problemerne i 80erne, hvor en række producenter tilsatte kemikalier for at gøre deres vin sødere. Producenten Weingut Peter Schweiger er en af de spændende mærker, vi skal se nærmere på og høre historier omkring. Maden vil være afstemt vinene og bestå i gourmetmad af højeste karat fra Lauterbach (restaurant Lumskebugten) – med ting som birkerøget stenbider, kalvesteg ogkartoffelblinis på menuen.

Prisen er inkl. tre retter samt kaffe med avec. Der vil også blive mulighed for at smage på La Massa, en norditaliensk fristelse, man ikke bør glippe som drueelsker.

Vi håber, at vi ses – og “prost” herfra!

 

MENUEN

Zübinger Kogelber Grüner Veltliner —

Kompot af let birkerøget stenbiderfilet, rogncreme

og varme kartoffelblinis

Zöbinger Heiligenstein Riesling Reserve

Zöbinger Terrassen Grüner Veltliner Reserve

Steg af kalv, ragout med hvide bønner, bacon,

løgurter og salvie

La Massa, La Massa

Giorgio Primo, La Massa

Gode oste

Carla, La Massa

Kaffe og sødt

 

praktisk information

Pris :
795,-
Pladser tilbage:
Kontakt os på info@vintur.dk eller tlf. 22387808 før 1. april

tid og sted

Mødetidspunkt :
7. april 18:30
Adresse :
Håndværkervej 10, 4000 Roskilde