Spis på Michelin-restaurant i Roskilde

Vintur.dk elsker at sætte fokus på vins samspil med lækker mad udvalgt efter årstiden og det gode selskab. I samarbejde med Michelin-restauranten Grønbech & Churchill præsenterer vi en eksklusiv pop up-event i Roskilde d. 2. juni, som passende centreres omkring fransk vin og mad.

Københavnske Grønbech & Churchill fik sin første Michelin sidste år og er en ny restaurant med højt til loftet. I bogstaveligste forstand, da den drives af den høje stjernekok Rasmus Grønbech, der efter eget udsagn elsker at arbejde med råvarer i oprindelig form – og forfine de givne varer med så enkle midler som muligt.

Eventen finder sted i Vintur.dk’s lokaler i Roskilde, hvor vi tidligere blandt andet har kørt ‘pop up kitchen’ i samarbejde med Frankrigs organisation for kultur omkring den gode apperitif (velkomstdrink).

Menuen rummer følgende ingredienser og højdepunkter:

 

Ret 1

2014 Puligny Montrachet, Domaine Ravaut
2013 Chassagne Montrachet Blanc 1. Cru”Morgeot”, Domaine Ramonet

Mandler & rå kakao
Stegte Jomfruhummer I egen cremede suppe

***
Ret 2

2012 Pommard 1. Cru”Epenots”, Thierry Violot Guilemard

Svampe “ efter tilgang “
Salatløg farseret med pure af selleri, trøffel & osten Havgus

***
Ret 3

2010 Fixin 1. Cru”Arvelets”, Domaine Berthaut
2012 Clos de Vogeot Grand Cru, Domaine Gerbet

Kartoffel krydret med ramsløg & sort peber
Kalv stegt med timian, druer & rødvinssauce

***
Ret 4

1997 Corton Charlemagne Grand Cru”Haut Morottes”, Domaine Ravaut
2013 Beaune Clos de Mouches Blanc, Thierry Violot Guilemard

Osten Gnalling, med hvide salater syltet med citron & honning

 

Pris total pr. person kr. 1.995.-
Der er et stærkt begrænset antal pladser af hensyn til serveringen og pladsen til rådighed.

Book jeres billetter i dag på info@vintur.dk

 

 

praktisk information

Pris :
1.995,-

tid og sted

Mødetidspunkt :
TORSDAG DEN 02. JUNI 2016 Kl. 18:30
Adresse :
Vintur.dk, Håndværkervej 10, 4000 Roskilde