Gourmetkultur i Bourgogne

Bourgogne er med de fantastiske marker i Côte-d’Or så absolut en vinoplevelse værdigt. Vores rejse til Bourgogne byder på små og store gourmetoplevelser ud over det sædvanlige og lokalkolorit til fotoalbummet. Vi skal blandt andet opleve følgende:

• Spis som en Michelin-guide
• En gåtur i Bourgognes vinmarker
• Svøm i en pool på en 1. cru-mark
• Besøg en ægte fransk vinbar

 

Løst program for vinrejsen

Afrejse med fly fra København til Geneve. Herfra er der ca. 2 timer til Pommard – Domaine Thierry ViolotGuillemard – hvor vi skal overnatte.

Ved ankomst vil der være en let anretning samt nærmere præsentation af turen. Torsdag eftermiddag vil der være smagning af Thierrys vine samt præsentation og en tur i vinmarkerne. Torsdag aften vil der være middag på restaurant Chateau du Pommard. Fredag vil der være flere vinbesøg inkl. frokost og middagsarrangement med Thierry og Estelle. Vi vil få maden leveret fra den 1-stjernede Michelin-restaurant Aupres du Clocher i Pommard.

Lørdag formiddag er der lidt fritid i vinbyen Nuits Saint Georges, inden vi mødes for at køre til Beaune og spise en dejlig frokost på den 1-stjernede Michelin-restaurant Le Jardin des Remparts. Senere tager vi på vinbaren Loiseau des Vignes, den måske bedste vinbar i Bourgogne!

Søndag vil der være afgang imod Geneve og København. I Bourgogne er der også mulighed for at leje et hus hos en vinbonde i ChambolleMusigny.

Der kan forekomme små ændringer i programmet, men vi vil altid spise på eller få mad bragt ”hjem” fra min. 2 1-stjernede restauranter. Der tages forbehold for ændringer af restauranter, vinsmagninger samt pris.

NB. DER ER KUN PLADS TIL 16 PÅ DENNE UNIKKE TUR.

 

praktisk information

Pris :
Pris kr. 12.500,- inkl. moms, skat og afgifter. Tillæg for afbestillingsforsikring samt enkeltværelse.

tid og sted

Mødetidspunkt :
Kontakt os på 22 38 78 08 eller info@vintur.dk for yderligere oplysninger og tilmelding