Eksklusiv vinrejse til Rhone

Côtes du Rhône er et verdensberømt vinområde i Frankrig, som er seneste skud på stammen i de destinationer, Vintur.dk sender private og erhvervskunder af sted på. Côtes betyder skråninger, og Rhône er den smukke flod, som landskabet byder på ved de maleriske bjerge.

Skråningerne giver ofte nogle saftige vine i det mere mørke spekter, som vi selvfølgelig skal smage og høre mere om på denne hyggelige vinrejse. Mange taler om, at vinene i den mere sydlige del af Rhône byder på mere krydrede smagsvarianter og toner, der runder ganen. Disse er lavet på mere søde druesorter, men er også en del af diversiteten i dette franske paradis.

Vores vinrejser har altid deltagelse af en dansk guide med stor viden om vin – turen byder på følgende højdepunkter:

• Smag på de allerbedste Rhône-vine
• Middag på en ægte Michelin-restaurant
• Ekskursion til Chateauneuf du Pape
• Eksklusiv Michelin-kokkeskole for alle

 

Løst program for vinrejsen

Torsdag er der afgang mod Lyon 6:35. Ankomst 10:10, hvor vi kører mod Luberon og Domaine la Garelle. Her vil der være en tur på vingården samt smagning og let frokost. Vi kører til Chateauneuf du Pape og Domaine Fontavin. Her vil der være smagning af alle Helénes vine. Efter endt smagning kører vi til hotel Chateau des Fines Roches, hvor vi også vil spise.

Fredag kl. 8:00 afgang mod Crozes Hermitage og Domaine Combier. Efter smagning og frokost kører vi videre til vores hotel Domaine de Claire Fontaine (* i michelin-guiden). Fredag eftermiddag vil der være lidt fritid. Fredag aften vil vi spise en hyggelig middag sammen.

Lørdag formiddag kører vi til Cote Rotie og besøger domaine René Rostaing. Efter vinbesøg spiser vi en let frokost og går en tur i byen. Lørdag aften vil der være gourmetkokkeskole på Claire de Fontaine (* i michelin-guiden).

Søndag er fri, indtil vi mødes kl. 12:00 til en let frokost. 18:50 er der afgang fra Lyon lufthavn.

 

NB. Der tages forbehold for ændringer af restauranter og evt. prisændringer som skyldes leverandører.

 

praktisk information

Pris :
14.000,- inkl. moms, afgifter og fly

tid og sted

Mødetidspunkt :
Kontakt os på 22 38 78 08 eller info@vintur.dk for yderligere oplysninger og tilmelding