Køb unik vin via Vintur.dk

Det er en sand fornøjelse, at Vintur.dk nu kan præsentere to sjældne gourmet-producenter mere i vor “stald”. Lagersalget, der kører på torsdage i Roskilde, får blandt andet tilføjet flere økologiske vine gennem et samarbejde med vingården Weingut Mein Freiheit.

Den udelukkende økologiske producent ligger i Rheingau, der er en af de mest anerkendte tyske vin-regioner. Der produceres mere mandagtige vine med mineralske nuancer, mens eksempelvis Mosel-distriktet er mere kendt for bløde og runde, måske endda søde, vine. Mange danskere kender formentlig kvaliteten Prädikatswein allerede.

En anden unik vingård, vi har fået tilknyttet som leverandør til events og på lager, er Domaine Francois Gerbet i Bourgogne. De har en aldeles fantastisk jord og ejer den største del af 1er cru-marken”Les Petits Monts”!

Vingården fra Vosne Romanée eksporterer normalt ikke sine vine, men har alligevel valgt at samarbejde med Vintur.dk omkring vinsalg og drikke til events/oplevelser. Tjek evt. deres aktuelle årgange og priser på Winesearcher – en flaske købt hos os en torsdag eftermiddag kan risikere at blive penge værd …