Selskabslokaler i Roskilde

Vintur.dk’s nyindrettede lokaler på Håndværkervej i Roskilde anvendes blandt andet til vinsmagninger, receptioner og sågar fødselsdage af private og firmaer. Selskabslokalerne ligger i en tidligere lagerhal, men emmer ud over rå fabrik af cool storbystemning og vinbar – væggen er udsmykket med korkpropper fra smagninger, og trætønderne er et møbel, der bruges aktivt til events.

Der er i øvrigt toilet og køkken, som frit kan anvendes i forbindelse med serveringer til gæster eller under diverse events, salg-kickoffs, privatfester osv. Ud over man kan leje lokalerne til fest og lignende, kan vi også hyres til at stå for selve eventen med servering af mad og vin.

 

Selskabslokale – book med eller uden mad

Vintur.dk samarbejder pt. med kokkene fra følgende restauranter:

– Lumskebugten
– Grønbech & Churchill
– Svogerslev Kro

Vi lægger vægt på store oplevelser med vinen i centrum. Menu tilbydes efter årstid og starter fra 895 kr. inkl. velkomst (sabling af spumante) samt tre retters menu med to forskellige vine til hver ret samt kaffe og chokolade.

Hvis I blot ønsker at leje selskabslokalerne uden servering og mad, kan det naturligvis også lade sig gøre. Leje af lokale til f.eks. reception og uden mad koster 3000.-. Pris er inkl. personale, service, linned.

 

Kontakt os evt. for en uforpligtende fremvisning af omgivelserne på forhånd.

 

0001_IMG_2749 (1) ny0004_IMG_2787 (1)selskabslokaler-roskilde-vintur-dk