Vinture & vinrejser

vinrejser landskab - copyright supra media

Hvorfor ikke forkæle venner, medarbejdere eller kunder med en gourmet- og vinoplevelse for livet? Vintur.dk er specialiseret i at arrangere unikke vinrejser med oplevelser og autentiske detaljer i centrum.

Vi tager jer blandt andet med til trøffelfestival i Piemonte, høstfest i Pommard og til Sicilien, hvor det er muligt at blive en del af den årlige vinhøst!

Arrangementerne er centreret omkring vinrejser til Frankrig og Italien, primært Sicilien, Piemonte samt Bourgogne. I 2015 udvider vi dog med en ny destination, nemlig en oplevelsestur til den sydlige del af Rhônedalen.

En vinrejse med Vintur.dk starter typisk allerede hjemme i Danmark, hvor det er muligt at deltage i en lille ”skole” med vinsmagning, før vi tager af sted. På aftenen vil vi kort gennemgå området og programmet samt naturligvis smage på druer fra de producenter, som vi skal besøge.

 

Autentiske vinrejser

Vores vinrejser og vinture er altid centreret omkring oplevelser og autenticitet. Vi kommer helt ud i hjørnerne af de lokale vinmarker og bliver en del af druefremstillingen og hører bondens anekdoter om egnen.

God vin og mad hænger som oftest sammen, så gourmetoplevelser og besøg på farverige, interessante restauranter finder også sted på turene. Du kan her få et overblik og læse mere om destinationerne.

 

Gourmetkultur i Bourgogne
Unik kokkeskole i Piemonte
Lav din egen vin på Sicilien
Oplevelsestur i Rhônedalen – NYHED !

 

Du er altid velkommen til at tage et hurtigt kig på de udvalgte vingårde, hoteller og pensionater under Vintur.dk/locations.