Vinsmagning

Vintur.dk tilbyder forskellige kulturelle vinoplevelser med Europa og den gode smag i centrum. På denne side kan du få en idé om stemningen til de events og oplevelser, vi står for.

Skal I afholde en firmaevent, kan vi varmt anbefale en vinsmagning tilegnet  medarbejderne – enten med eller uden mad. Du og dine kollegaer samles om en række smagfulde vine på stedet eller møder op på en lokalitet, som Vintur.dk anvender i fx København.

Vores vinsmagninger afholdes altid med en erfaren vinekspert, som kan fortælle om de forskellige vine og give gode råd til, hvordan druen nydes. Oplevelsen krydres med lokale anekdoter fra en person, som har rejst på egnen og som oftest besøgt den pågældende gård!

 

vintur scicilien 2014Giv en familievinsmagning i gave

Mangler du den perfekte gaveidé til den frivillige bestyrelse i en forening eller måske familien? Hvis personerne holder af smagfulde vine fra Sydeuropa, herunder rødvin og rosévin, er en vinoplevelse naturligvis oplagt.

Vintur.dk tilbyder lejlighedsvis også forskellige vinoplevelser til private i lidt mindre hold. I kan derfor både komme som vennegruppe eller som hel familie til arrangementet. Til vores vinsmagninger kan I få mulighed for at smage forskellige unikke vine, som Vintur.dk forhandler og selv henter hjem fra Italien og Frankrig (bl.a. Bourgogne). I får vejledning og forklaring i forhold til de enkelte vine, og ingen spørgsmål er dumme at stille!

 

 

Kom tæt på vinens verden

Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvordan vindruer bliver til vin? Vil du helt tæt på produktionen af vine, møde de passionerede mennesker, der står bag, og opleve den maleriske natur?

Vintur.dk er specialist i at arrangere vinbesøg, vinture og vinrejser, der som oftest varer en forlænget weekend. Turene handler om oplevelser, pittoreske steder og spændende mad – vi prøvesmager ikke blot vin, men tager jer med helt ind i vinens verden.

 

 

 

Vinrejser med smagninger

Vil du gå all-in og få den ultimative vinoplevelse, er vores vinrejser lige noget for dig!

Vi rejser til forskellige destinationer i Frankrig, Italien og Spanien og giver dig mulighed for at få et indblik i vinens verden. Vi kommer helt tæt på, når druerne bliver til vin, og får indblik i de enorme vinkældre, hvor vinen opbevares. Derudover skal du selvfølgelig ikke snydes for fantastiske smagsoplevelser og lokal mad af ægte råvarer.

Vores vinrejser er for alle – både firmaer og private. Smag på vinrejse-destinationerne nu!

 

 

Prøv et gavekort til vinsmagning

Har I en stor passion for vine, men ønsker I ikke at tage på rejse, har vi andre gode muligheder. Vintur.dk brænder for vinens univers og vejleder gerne gratis mht. gode vine til arrangementer. Vi sælger også gavekort til vinsmagninger, der normalt afholdes hos firmaet (kunden) eller på en af vores locations i København eller Roskilde.

Vi kan også tilbyde at etablere et pop-up kitchen med fransk vintema til næste firmafest.

Vintur.dk’s gavekort til en hyggelig vinsmagning i København koster 500 kr. Ring 2238 7808 for mere info.